Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invitam să vizitați www.fonduri-ue.ro

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invitam să vizitați www.fonduri-ue.ro

Ce ne propunem

Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

Pentru cel putin 3 motive:

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Si avem 2 argumente pentru asta:

a. Abilitatile pe care le dezvolta practica de dezbateri constanta sunt dintre cele mai apreciate de catre angajatori. Debaterii au o cultura generala mai extinsa decat a majoritatii, o gandire mai ascutita si mai antrenata, abilitati de research mai bune, stiu sa lucreze in echipa, stiu sa sustina o prezentare si isi apere un punct de vedere.

b. Abilitatile pe care le dezvolta practica de dezbateri ajuta mult in interviuri. Veti ajunge sa faceti conexiuni rapid, sa fiti spontani, sa raspundeti prompt, sa va gasiti cuvintele, sa gasesiti imediat acel exemplu care sa il faca pe cei care va intervieveaza sa va vrea la el in companie.

2. Activatea de dezbateri presupune calatorii si competitii – interne si internationale. Daca echipa de dezbateri se pregateste bine, vom avea sustinerea facultatii in a merge la competitii de dezbateri in tara si apoi, pe masura ce ne vom imbunatati abilitatile, si in strainatate. Ocazia de a dezbate in sala Oxford Union, de exemplu, in exact acelasi loc de unde si-au tinut discursurile Bill Clinton, Steve Jobs sau Dalai Lama, este una rara si merita tot efortul, va asiguram.

3. Dezbaterile sunt distractive Dezbaterile, cu tot ce inseamna ele (pregatire, club, competitii etc.) sunt un excelent prilej de distractie, pentru ca acest ‘sport’ este in general practicat de tineri inteligenti si cu simtul umorului, pusi deseori pe treaba si uneori pe glume.

Dezbaterile sunt despre libertate, curaj, ambitie, pregatire, competitie, adrenalina, calatorii si prieteni.

 

 

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Negociere și Mediere

 Centrul de

Tehnologia Informatiei

Centrul de Piete Financiare 

si Burse

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la o serie de ...

Mai mult...

Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!